....

helgen swischade förbi ganska fort för nu är det måndag igen, buhu.. jag tycker dagarna försvinner alldeles för fort överhuvudtaget.. och ändå gör jag ingenting? tänk om jag hade jobbat heltid, sluppit vara hemmafru, sluppit komvux och sluppit all ångest jag bär på? herregud, jag skulle ju fylla 30 imorgon..
jag har gjort lite nytta idag iaf, skrivit och ringt in på bemanning som dom kör på bobben. tänkte att jag kanske kunde jobba lite där när dom behöver folk? jag kan ju den där fabriken som handen i handsken.. höhöhö, närrå men nästan.. jaja vi får se hur det blir med det, verkade positivt iaf. sen fick jag också ett mejl från media markt idag.. ska iväg på ett möte/intervju i januari! det var ju kul :)
nu måste jag iaf ta tag i naturkunskaps boken, plocka lite här hemma, fixa mig lite, ta en kopp kaffe, KANSKE montera en hylla. får se, risken finns ju att man får ett utbrott, högst ovärt..
ikväll kommer M&P från milano, härligt! det blir middag på wallenstråle ikväll..

Är hemma hos lou på lite förfest,

0-13692ff6fd232bd2deddc4748d02295f.png

Kolla varifrån!

Är hemma hos lou på lite förfest, om ni inte redan visste så kan hon vara den bästa värdinnan ever.. Vi rullar nog ut till hardemo snart:)


....

sa jag att min pojkvän är i sthlm och har ölhävartävling?? (ah men give me a break) här sitter jag med julpyntet ENSAM.. det är ju inte konstigt att man funderar på skilsmässa alltså!
typiskt att man blir deppig när man är själv..
känner på mig att detta kommer bli en trött helg, jag har förresten inte ens städat ännu.. skulle behöva färga håret också, hitta något att ha på mig.. herrrrreeegud jag orkar inte, hej då!

....

A´s mams och syster var här nyss och inspektera lite, eller det var snarare morsning korsning..
jag väntar på Äm och hennes lilla familj, vi ska in till marieberg en sväng och julehandla lite.. jag ska iaf definitivt köpa massa julepynt! kanske någe snyggt att ha på sig, ja men ni vet strö shoppa lite... det är väl härligt!! :)
sen blir det hem och städa hela kvällen.. vi får nattgäster på lördag, hake kommer från gbg och har med sig en kompis och då vill man ju gärna att det ska se någelunda bra ut.. just nu är det iaf kaos med en hund som löper och dammråttor överallt.. kaos kaos kaos!

Vilken kompis man har.. Här står h

0-1084cb46184663d16ac7fe3659f06265.png

Kolla varifrån!

Vilken kompis man har.. Här står hon och bakar bullar mitt i natta! Mums.. Nu ska vi ta varsit glas med mjölk och lite bullar:) ullabull! (Jag tänker alltid på sofia från nora när jag ska äta bullar) sen ska jag hemåt en sväng, köpte mig första twilight boken idag. Tänkte något måste man ju roa sig med när man är ensam..


...

idag ska jag sova själv i två nätter :( A drar till sthlm ikväll på nån avslutnings grej med försvaret, dom ska göra massa tester och sånt där trams så han är inte hemma förns på fredag.
M&P åker till milano imorn på en liten weekend tills måndag, vilket betyder att jag inte kan sova där och få sällskap heller..
har haft tankar på om jag kanske ska fråga äm om jag och lea kan få sova på deras soffa, men då fick jag backa lite.. 22 år och vågar inte sova själv, det är ju helt otroligt.. det ska börjas öva direkt idag ikväll och imorgon.. det här håller ju inte..
nu ska jag ta en promenad hemåt till lea, sen ska vi åka till torpet och hämta ett gammalt skrivbord som jag ska måla och fixa till.. det kommer bli så fint :)
jag tog ett snack med A igår och sa att "jag har lite planer på hur det ska se ut i vardagsrummet, men bara planer.. tror det kommer bli riktigt bra, jag ska visa BARA" (man måste liksom lägga upp det så, i mitt huvudet så var det ju redan klart oavsett vad han tyckte och ville..) hur som haver, det gick ganska bra.. så himla bra att han erbjöd mig att ta hans bankomatkort och åka till ikea själv.. hahaha, karlar alltså.. det är bara att casha upp om jag ska fortsätta tvätta tvätten, eller vad säger ni? ;)

...

jaha då har man för första gången gjort ett sånt där skönt evenemang på facebook, det gick så där. först trodde jag att jag bjudit alla mina vänner på 525 pers, puh kunde ju ha blivit lite jobbigt.. ringde davidsson i ren panik men det visade sig att det inte alls var så, skönt.. jag ringde även oscarsson och frågade lite hur man gjorde, så nu är malin med som administratör också.. vi ska ha lite middag fredagen den 4 dec eftersom vi fyllt/fyller :) så alla kära och rara är bjudna till malin i örebro kl 19.00.. (denna inbjudan riktar sig främst till sandra fält som inte funnit facebook till sin glädje ännu) annars har det här vart en ganska dålig dag, jag har absolut inte gjort någonting.. skulle plugga, ska hem till ma&pa nu och göra det tänkte jag.. får se hur det går imorn på provet:/ (carl von linné är liksom inget jag tycker är kul) jag har iaf bestämt mig nu för att ta tag i det här.. med början IDAG!! alltså med allt som har med skola att göra, orka vara slapparsle mer.. hey!

herregud jag orkar inte vara hemma

15f6b7dd8e75c52474b3edb37186b6c1.png

Kolla varifrån!

herregud jag orkar inte vara hemmafru längre, det tog en halvtimme att hänga upp den sista tvätten, strumpor hit och dit.. Jag ska höra med andy om vi kan anställa en tvätterska! Nu får det vara slut på det här, det är liksom inte min grej att hålla på med hushållsbestyr.. Varför föddes jag till kvinna..? Jag vill vara karl!! ligga i soffan, dricka öl, kolla på sport, ta mig på pillenuppen och bara vara så lugn med allting och bara få tvätten tvättad åt mig.. Det skulle vara va?


....

fan vad stor näsa jag fått på sistone..

...

plugga, tvätta 17-21, laga mat, städa, kolla på tv, plugga, plugga och plugga.
ibland är jag BARA lite avundsjuk på anna anka, idag till exempel..

....

R I P BODIL det var kul att få följa med dig på dina bilresor, du spelade alltid så bra och rockig musik, du rullade fast du hade punka osv ja du gick igenom mycket lilla rara söta bodil, fick mycke smällar och krossade rutor men vad fan vi ses på andra sidan. det vet jag.

...

jag såg nyss på "i taket lyser stjärnorna" det är en bok som har blivit film av johanna thydell. jag finner inga ord, jag låg i sängen (beställde via boxern) och grinade, tårarna sprutade ända ner till mona lisa, ni bara MÅSTE se den eller läsa boken.
nu ska jag hoppa in i duschen, gå på lite hockey och hämta A på jobbet.

....

jag har hittat en ny kille, taylor lautner som jacob i new moon. ALLTSÅ OMG!!! jag, ellabell och äm var på den igår, den var verkligen super! alla små tjejer fnittra och vissla om vartannat, vi oldies satt som förstenade och bara njöt av denna härliga karl och hans överkropp. (fast jag ville ju vissla men jag vågade inte, kan lova att mitt sällskap hade sett till att det hade fått förfölja mig hela livet isf hihi) anyway det jag ville ha sagt VAR och ÄR, igår kom jag hem och tänkte ta smällen, jag tänkte breaka up med andy för taylor ringde mig och sa att han ville bli ihop men sen när vi kom ur bilen drog A tag i mig och bara körde värsta love scenen.. han ba "jag älskar dig, du är det finaste och bästaste jag vet" och då kände jag bara att, fuck you taylor min KILLE ÄR SNYGGAST I HELA VÄRLDEN NO MATTER WHAT!! så där, nu ska jag äta lite sen frukost och lyssna lite på boyzone..

Det här trodde ni väl aldrig? Mall

2d8c6f35e3a3b4f8858769f1e0757246.png

Kolla varifrån!

Det här trodde ni väl aldrig? Malle med ett barn, och inte vilket barn som helst.. Miogris!
Vi är på j20 i kumla, nu ska vi hemåt och åka in till stan. Där blir det bio med mina två bästisar, hihi;)


....

YOOOOO!!
fredag, sköööönt.. ska iväg och jobba en sväng nu kl 17 sen är det myspys hela kvällen med mina härliga tjejer :) har städat lite idag, mest småplock.. fått utbrott på A fast han inte är hemma, jag i princip HATAR hans äckliga träningskläder.. JAG DÖÖÖÖÖÖÖR!! vägrar ta i dom, vägrar lukta på dom och jag tänker vägra att dom ska ligga i påse/väskan i en vecka och ruttna.. så där ja..
vad gör ni ikväll?

....

dagen bara försvann, hur?
jag gillar när det är mörkt ute, det finns en grej som är bra, hahahaa man ser in till grannarna.. det är kul att kolla och se vad folk har för sig, ena grannen sitter vid köksbordet, en annan står och lagar mat osv.. här skulle jag kunna sitta hela kvällen :) men det kan jag inte, snart ska jag och äm till gymmet.. puuuh, segbulle.. sen ska jag hem och laga lite mat, kolla på GLEE... jag har längtat hela veckan!!! gött mos.. imorn kommer ellabellabus hemåt, sååå vi har längtat efter henne.. vi ska ha VÄRSTA myshelgen, imorn ska vi dricka glöggers och börja tidigt med julen, på l ördag ska vi gå på new moon och ha hel dag.. så jävla brudigt! ;) vi gillar´t, heeeej!!

...

"där går någon för att bara vara utan att förklara.. varför kärleken tar skada när man älskar med varann på ett sätt som bara någon kan, åh länga nätter.. där ute finns så många långa nätter"

....

ni kan väl ordspråket "efter regn kommer solsken" det stämmer inte!!! dom bara ljjjjjuger, så tuttarna suuuger..
fan i helvete, det vänder aldrig.. gud hatar mig, alla hatar mig men mest hatar jag mig själv (fast det finns ju ingen som älskar mig så mycket som mig själv höhöh) jag tänker inte ens gå in på detaljer, jag är ett jävla pucko som sabbar allt som kommer i min väg.. hur fan blev det så här..?
jag saknar A så himla mycket, han har vart borta från mig sen i torsdags, kom hem en snabbis igår kväll och åkte till sthlm klockan sex imorse.. guuuudars, min snutteplutte var hemma med mig, i neeeeeed you! kommer hem imorn och ska typ jobba 45 dagar på raken.. KUL!! (seriöst jag tycker så synd om mig själv)
jag ska gå hem till mamma och pappa en sväng nu, hoppas på mer rock´n roll där än vad det är här hos oss.. BTW jag blir deprimerad av Melissa Horn, min spotify har typ bestämt sig för att spela henne hela tiden.. man blir ju knäppis! hej på er..

Jag och morsan tog en fika med kan

0-7ce365c0b9888cbc1a2d745f98d7a8f7.png

Kolla varifrån!

Jag och morsan tog en fika med kanadensaren också, härligt med varm choklad och kanelbulle.. Nu hem och vänta in söndags middag!


Vi är i askersund och går strandpr

0-7e9feabd7468209e9b5dd19963e52bf5.png

Kolla varifrån!

Vi är i askersund och går strandpromenaden, så himla skönt väder. 10 grader och frisk luft. Snart kommer andy från uppsala, gud vad jag längtar efter honom.


Alltså här går man på hockey och s

5f681e4843324d9cbbc0d322c47bc3fd.png

Kolla varifrån!

Alltså här går man på hockey och så får man börja med att lösa gåtor.. Finn 4 fel, den som gissar rätt först bjuder berra på en gratis biljett till kumla hockey.. Haha!


hooooola

det var några dagar sen.. hur mår ni?
sitter och väntar på mat, chili kassler med ris. min A är bäst på att laga mat, visste ni det? han lyckas alltid, ibland kan han peppra lite för mycket så jag avlider och magen exploderar men whatta häääck, han föder mig ju ;) då får man ta sånt..
har haft två lektioner idag och jag trodde att jag  skulle stupa av trötthet, somnade nästan.. hoppas att det blir bättre, jag är fasen trött jämt.. min mamma fick ett nervöst sammanbrott här om dagen och körde mig i ilfart till vårdcentralen, det ska ju tilläggas att jag svimmade på gymmet (haha) innan det där sammanbrottet kom men hur som haver.. min kropp är inte hundra, nu har jag tagit massa prover och hoppas på att det är något som är fel så att jag kan få något mot det som gör att jag blir bättre, om inte så att jag känner mig piggare och friskare.
det är så typiskt att jag ska svimma och ha mig när det är folk runt omkring, den här gången på gymmet så att alex karlsson och ruffs (nån kille från högstadiet som jag har svagt minne av) såg och undrade säkert vad tusan jag höll på med.. sist var det henrik nyström och albin sterner, hahahaha stackars karlar, hittar en elvira avsvimmad mitt ute på gatan mitt i vintern.. det är ganska kul faktiskt, först skäms jag så att jag håller på att dö och sen så blir det mest komiskt bara.. men det är klart, det vore ju skönt om jag kunde svimma hemma i fortsättningen.. skulle ju underlätta, om jag ska fortsätta så här kommer ju folk till slut tro att jag är döende..
jag hoppas innerligt att det bara är järnbrist, att mina blodvärden är låga (som dom brukar vara) och att det inte är något värre.. läkaren hymlade om mina njurar men det tänker jag inte ens tänka på, sånt där får mig att bli knäpp i huvudet..
ikväll kommer cosmo hit från sthlm, jag ska vara lite hundvakt åt honom. hans föräldrar åker till barca ons-sön.. mysigt vill också, men det kommer..

Det är kul och gå på hockey.. Spec

0-688f767bf60a9a6da36067c34b8b4327.png

Kolla varifrån!

Det är kul och gå på hockey.. Speciellt om man ligger i en overall och har det varmt:) senare ska jag och min A in till stan med hans pappa och lillasyster, äta gott och fira fars dag. Min pappa är i göteborg så jag får fira honom imorgon:) hur ser eran kväll ut?


Har haft mys lördag heeela dagen,

113ba8d4a2e19cb6839e518aaad739b6.png

Kolla varifrån!

Har haft mys lördag heeela dagen, jag och äm. Legat i soffan och kollat tv, varit ute i det friska vädret och nu till det bästa, egen hemmagjord pizza och lite rödsprut på kvällskanten.. Mums! Jag ska tvinga äm att vara barnledig oftare. Hihi.. Vi saknar något ikväll dock, ELLY SÅKLART! Världens bästa göteborgare numera.. Puss på er!


....

oh right.. tre dagar sen jag tog sprutan mot svinet, armen gör fortfarande ont och kroppen känns som om (HELT ärligt nu) den har blivit överkörd av en lastbil, så jävla risig.. undra om depressionen också är en biverkning?
för igår trodde jag jorden skulle gå under.. hahahaa..
det är helg, fredag.. YÄÄY! vi damer ska äta på indigo ikväll kl 20.00 mysmysmysmys..
annars EXTREMT tråkig dag idag, min pojkvän hatar mig eller så har han mens, mina föräldrar lämnar mig för att åka till gbg, elly är i gbg (tanken slog mig att jag kunde följt med och hälsat på henne lite försent) äm har barn (som vi älskar den lilla) jag är blek, trött och känner att jag skulle vilja bli skitfull ikväll..
jävla surkart, jävla negativa människa.. MEN HEEEEEEEY man får väl vara det ibland.. fast jag är ju det jämt, även när jag är glad.. konstigt..

bajs

ibland önskar jag att JAG bara kunde försvinna.. vill inte, kan inte, får inte..
en ond cirkel kan förstöra så himla mycket, just nu känns ALLT i mitt liv förstört..
herregud, när gick jag och blev så jävla tragisk?
känner ni också ibland att man inte orkar längre..? alltså med ingenting, ingenting har något värde och man bara skiter i alltihop?
det gör ont i hela mig, det gör så ont att jag inte står ut längre..
yta är alltid något men sen då, insidan..?

Vi tog en sväng ner till gymmet oc

7cf615bacb4a8339436620631b82777e.png

Kolla varifrån!

Vi tog en sväng ner till gymmet och skulle fixa nytt kort åt mig men det var ingen där och som tur var så stötte vi på Anthony och fick värma oss i hans jobblastbil! Det tycke vi var jättekul:) men sen så tog A tag i det där själv och nu är jag ett jävla kort rikare som förhoppningsvis gör att jag blir minus 16 till juni, tror ni jag klarar det?


Snacka om höstmys, vart ute och fl

0e3f32a7dff19aeb1d68d709adcefd3b.png

Kolla varifrån!

Snacka om höstmys, vart ute och flängt hela dagen. NU: köttsoppa och operation näktergal med johan falk, frank jag har saknat dig my love..


...

VÄRLDSKLASS!!
jag bara älskar det, hahahaa..
ringde fält i pausen och brast ut i asgarv några minuter, hon och jessika med, kunde inte höra någonting.. vi skratta tills vi dog..
annars HELT slut efter jobbet, känner mig ganska risig i kroppen, undra om A har smittat mig med sin förkylning han hade förra veckan..? skulle tro det, buhu..
nu tänkte jag iaf kojsa ner mig, natti.

Kolla han är för mysig min kille,

728f93b2ff3ffa247e81869eac1e1ec9.png

Kolla varifrån!

Kolla han är för mysig min kille, bästa bästa.. ;)ganska sen frukost idag dock, hihi men skönt.. Snart iväg och jobba en sväng..


---

idag är det match, HEJA IFK!! man måste ju ställa upp för linköpings grabbarna så här när det är en sån viktig dag.. jag har aldrig gillat aik heller så..
igår var vi på mysig middag hos A´s familj, puh jag var så trött bara så vi kom hem ganska tidigt, andreas jobbar ju idag också.. haha jag sov på soffan inatt, dom flesta som känner mig vet ju att A bara ÄLSKAR att sova på soffan så jag tänkte va fan, jag ger det ett försök och sover där jag med.. där låg vi och mös med två stora täcken och bara somnade på två röda! myspys.. imorse hoppade jag dock in till sovrummet igen.. haha..
näää nu ska jag fixa till mig lite för fältan kommer snart hit, blir en tripp ner till maxi och sen fotbollen! :) ikväll blir det tacopaj, mmmm den är så god, mums!
helt värdelöst inlägg, måste erkänna att jag gillar mig själv bättre när jag är en riktigt SURKART och OMOGEN jävla mupp..

RSS 2.0