2010

gott nytt år och trevlig fortsättning önskar jag er alla!

elly står i duschen, vinet ligger på kylning, andy är på hemgång och kl 17.00 dundrar folket in för lite fördrinkellidrinkers hos oss och sen tre rätters på klubben.. vilken kväll det kommer bli! :) må gott alla!

....

trött trött tött tjött....... gud vad mina fötter värker, ryggen smärtar och nu är det efterfest med ledin på tv4!
det var tuffa 11 timmars idag på jobbet..
fält tror att jag fortfarande sitter och äter från iförrgår men jag ska tala om för henne att det har hänt andra saker sen vi hördes sist, ex imorse satt min bil fast i snöiset, jag bara slira.. kom ingenstans vettni! klockan ticka.. skulle vara på jobbet NU!!! nää, gick inte.. då ser jag en blond donna med en liten mini hund, en tatuerad adidaskille.. aha daniel rydberg! killen har bilen framför min.. hoppade ur bilen och skrek FAN gjorde jag haha! det ska ju tilläggas att det var 50 minus ute också.. han slet som ett djur med att putta på min bil, han hämtade skyffel så att vi kunde slå bort massa snö.. (under tiden skrapar tjejen hans bil) och det enda jag tänkte på..VAR.. "fan undra om jag kan filma det här i smyg och skicka till fält, hon skulle ju dö av asgarv" vilken kille alltså! det hela slutade med att jag fick ringa ner andy som låg och sov.. hysterisk var jag!! några minuter innan hade han precis skickat ett sms med "lycka till på jobbet, jobba inte ihjäl dig. vi ses ikväll hjärtat. puss" hahahha vettefan om jag var så mycke hjärta efter det men.. han och adidaskillen puttade till sist ut min bil.. ja nä men det var ju en liten story det här..
nu ska jag plocka ordning på disken efter min misslyckade pastasås med kyckling, (mina matkunskaper har helt plötsligt bestämt sig för att inte vara med längre?!) och jag ska faktiskt kolla på efterfest med ledin.. han är lite skön, står på centralstationen i sthlm och åker tunnelbana.. spelar och sjunger lite för folket innan dom ska till jobbet kl 08.00!! han skulle garanterat göra min dag bättre om jag stötte på honom på morgonkvisten sur och trött.. waila lite till "ooooohohohoo ohooo ooooh, hmm den flickan hon gör allt för att göra mig lycklig... mm pojkarna dom frågar, vem är hon som vi sett dig tillsammans med.. vad heter hon, vad gör hon, var kommer hon ifrån? tala om för oss vem den flickan är..." <- elvira jonsson, haha
ja ni det vore något.. han är faktiskt ganska snygg för att vara 40, 45, 50 plus?!?
korsmors som fält säger!

...

klockan är fyra och det är helt svart ute, slapp åka och jobba idag. skönt! tänkte att jag skulle hinna massa saker då, men nejnej icke sa nicke.. här sitter jag hos mor och far vid datorn och väntar in mammsen. hon är och simmar, sen tänkte vi åka till jackobssons och kolla lite. bara kolla. men egentligen skulle jag behöva åka till andy och hämta hans pengakort och köpa lite målarfärg och kanske ta tag i hyllan som ska målas. men äsch, malin ska ju färga håret på mig ikväll så nån hylla blir nog inte målad. och så måste jag ringa elly och ta igen några dagars telefontid. fältan skulle behöva få ett samtal hon med sen så skulle det nog behövas dammsugas och torkas lite hemma också.. samt laga kvällsmat, jobbar 9-20 imorn på marieberg så en matlåda måste med!! någe mcdonalds har jag ingen lust med..
skulle behöva lämna mios julklapp också, herregud.. hinner jag med allt?!
snart är det nyårsafton, kommer bli så himla kul.. allt är fixad i klädväg så det är ju skönt, slippa stressa med sånt. elly kommer att gästa hos oss över natten och andy har redan fått regler om att det är soffan som gäller för hans del, igår varnade jag även om att vi kommer nog behöva fotmassage på nyårsdagen.. (höga klackar en nyårsafton är ingen höjdare alltså men vad gör man?) hahaha, han bara sucka och sa att vi är tokiga :)

juligt









slängde upp några pics från julafton..


...

GOD JUL alla goda vänner och ovänner!
tänkte bara meddela så här lite kort att jag just nu har en ganska dålig telefon, (därav dåligt mobilbloggande) medans jag väntar ivrigt på iphone´n som ska komma snart så får ni nöja er med ganska få inlägg.. plus att den här veckan som varit har vart den mest kaotiska veckan EVER! hoppas det ordnar upp sig innan nyår om INTE så efter iaf..
många pussar till några bästa idag.
andy, elly, ämeli, fält, malin d, malin t, emelie o, jay, emelia, berra, liza.

åter igen, söndagsmys i askersund.

0-71c82e05e12cee7a1d9eb67145e07d76.png

Kolla varifrån!

åter igen, söndagsmys i askersund.. lite kallare den här söndagen dock!:) jag fick nyss ett äkta fårskinn av mamma och nu ska vi dricka lite varm choklad på tutingen..


haha andreas blir tokig på mig, ja

0-10d227bfd9914f4417cc034dc46fb5f1.png

Kolla varifrån!

haha andreas blir tokig på mig, jag är så dålig på att ta kort med digital kameran. blir aldrig rätt med det där klicket och så blir det suddigt! så nu ligger vi två mysmongon i soffan och har fotolektion. det går inge vidare så jag bjuder på den här bilden. nu detroit swat på tv4 fakta.. (skitprogram, poliser som springer runt och anhåller massa tjuvar) somnar nog snart. god natt!


helt plötsligt kom det förbi tre t

65f61ca10a54233829df00c4489e428c.png

Kolla varifrån!

helt plötsligt kom det förbi tre tomtar som ingen vet vilka, haha.. dom var törstiga och lämnade en liten julklapp till mio.. ryktas om tre herrar från hallsbergs hockey men vi är som sagt fortfarande ovetandes:) kul var det iaf!


skrivbordet håller på att bli real

28697442edbf177bdfd2e9c20b6f27ec.png

Kolla varifrån!

skrivbordet håller på att bli reality.. visste ni att martin timell och malin har samma morsa? vilka gener.


....

igår fyllde älsklings mio ett år och idag slår han till på kalas.
vi brukar leka ihop, mest åker vi bil och har minirace i vardagsrummet. ibland pussas vi men det har blivit mindre med det på sista tiden. (tjejbaciller?) vi kollar på tv också, surfar på facebook och pratar om livet allmänt.
ja fy tusan! grattis i efterskott min bästa kille. i love you!

....

mitt senaste inlägg om alvinos, det ska ju självklart stå längsta och inte lägsta.
har jobbat två dagar på bobben, börjar kl 06.00 och ska göra det veckan ut. gissa om jag är som ett stort kryss? vet knappt vad jag tänker, säger eller skriver. skönt med lite extra cash dock så det är värt att gå upp så tidigt.
är det inte konstigt? när man inte jobbar och går hemma önskar man sig ett jobb mest av allt i hela världen, när man helt plötsligt jobbar skulle man kunna döda för att få sova och vara hemma. man är bortskämd och uppskattar inte alltid det man har. knasigt.
jag trivs på bobben, gillar att vara där och alla människor runt omkring.
klart man funderar på framtiden, vad ska man bli när man blir stor?
idag har jag vart på ikea och bauhaus med min pappicoolo och stor bitchen, vi köpte ett jävla as till gran. kungsgran ska det va vettni, en meter åt alla hållen. vore ju intressant och se om vi ens kommer komma in i vardagsrummet till jul, jag tippar på att vi får in den men ut blir nog värre. i värsta fall får den stå ute i trädgården, jag gillar mammas förslag. värt och köpa en gran för massa riksdaler, varför inte tjuvhugga en som alla andra jular?
i min familj eller jag och min mor iaf så kallar vi oftast min pappa för gubben (gubbjäveln när man är arg eller när det är skämt time), det har bara blivit så med åren. idag tänkte jag på det speciellt, det kan ju låta helt galet?! för folk runtomkring menar jag. där står vi och sliter efter gran, skriker och gapar, morsar och tjabbar, irritation och slit&släng (mamma sitter vid det här tillfället i bilen) "höru gubbstrutten, den häääär granen då?" jag bara föreställer mig hur folk tänker.. "stackars karl, han kan inte ha det lätt alltså".. dagens funderare.
när toarullen tar slut, tar man inte in en ny utan man låter frugan slarva med hygienen! när däcket får punka ställer man bilen vid vägtorget och hoppas på att det löser sig. the man of the day. är man ens förvånad?

....

'
alvinos 1 år
det händer ibland att jag kollar på den här bilden och varenda gång jag gör det så brister jag tamitusan ut i världens lägsta skratt, kan inte sluta.. tårar rinner, på kuppen kissar jag på mig samt att jag tappar andan och tror att jag ska dö.. såna här bilder borde förbjudas! humor.

endast tomten är vaken..

0-45535f1ffbbb1e2e3f1908619de3bbfa.png

Kolla varifrån!

endast tomten är vaken..


haha men visst är det härligt? på

0-2d7c24d8a8a26f91eb16097463da78b3.png

Kolla varifrån!

haha men visst är det härligt? på g hemåt.


tror ni hon är glad? en kram och l

5cfd45271679d4cdc5d4f70ccb464513.png

Kolla varifrån!

tror ni hon är glad? en kram och lite grattis från lars winnerbäck! alltså tror ni brudarna gick bananas eller? haha jag skratta sa tårarna spruta..


alltså ser ni killen med mössan? d

0-14742e418f5c7b341c6bb032a09bb1d4.png

Kolla varifrån!

alltså ser ni killen med mössan? det är lars winnerbäck som sitter på njuta med sitt band.. det är vi och dom! alla är helt crazy, vet inte vart dom ska kolla, vet inte vad dom ska säga, får man ta ett kort? äm är så glad:)


....

nu har jag väntat på min mamma i hundra år, jag är så arg så att jag kokar.. skorna har vart på sen en timme minst, kl 14 skulle vi vara i stan.. men nu förstår ni ringer hon och säger "jag åker nu" jaha lite sen..
får möta upp tjejerna på njuta istället för hos emelie.. AAAAH!!
lugna puckar... hela kvällen är kvar!

det låg en liten papperslapp på mi

0-30d4c645833243ac70f244e55dc6573d.png

Kolla varifrån!

det låg en liten papperslapp på min sida av sängen när jag kom hem, fattar ingenting? vart kommer den ifrån? JAHA världens bästa pojkvän tyckte visst att jag skulle ha lite extra kul imorn så han sponsra med lite extra slantar.. det är inte konstigt att jag är dödskär i honom va? jag känner sån lycka med den här killen så jag vet inte vart jag tar vägen snart.. jag springer nog till altaret på en gång imorn bitti!! ;)sov gott alla!


lillen har fått vattenkopper, jag

3b012c62b5f8e46a66949a5ab7e9298e.png

Kolla varifrån!

lillen har fått vattenkopper, jag kallar han för prickekorv haha tur att han är så liten och inte förstår vad jag säger.. då hade nog tant Elvira inte varit så favorit längre;) ikväll åker vi nog till fält och äter tacos, kolla lite idolfinal och bara hänga lite. Puss


jobbar i city ikväll, ganska tunt

507d63eb282e191fc672dd3c45e298b7.png

Kolla varifrån!

jobbar i city ikväll, ganska tunt med folk så jag roar mig med att leta låtar på spotify.. ganska segt!! ikväll ska jag nog unna mig lite ost/skink toast.. gött! A kallar det för fidos? underlig han är.. alla vet väl att det heter toast?


...


världens bästa sara anderlund kom förbi idag, vi jobbade ihop på xpress och man kan liksom inte annat än tycka om henne. hon är alltid på glatt humör, vilket jag gillar mest med henne. sen har hon världens härligaste dialekt också.. hon hade snabbvisit över örebro idag och ändå tar hon tiden att hälsa på en sväng :) uppskattas! man vet ju hur det är på telesnor, fläng hit och dit och oftast orkar man inte annat än att lägga sig i sängen på hotellrummet när man jobbat klart för dagen. just idag längtar jag lite tillbaka, det är ett speciellt liv man lever när man jobbar på xpress.. man kommer alla så nära eftersom man oftast jobbar och bor ihop på olika ställen runt om i sverige, mycke fest och mycke umgänge. meeeeen det har ju självklart sina negativa sidor också, man är aldrig hemma och kan ha ett liv på hemmaplan.. och som dom flesta vet, jag är hemmakär ända ut i fingertopparna!
annars har andy vart ledig idag, SKÖNT! jag bara älskar den karln så himla mycket, finns ingen i hela världen som honom. kär och lycklig, är det så här det ska kännas och vara? jag bara döööör, han är bäst. ni vet när man tycker om nån så himla mycket så att man vill skrika ut till hela världen att HE`S THE MAN! ja herregud..
vi har flängt hit och dit, haft hans syster på besök, haft hans päron på besök och folk har ringt mig som judar och jag har lovat att ringa upp men det gick lite på röven med det.. klockan är ju närmare tolv och fält ex skulle väl få jordens utbrott på mig om jag ringde nu, elly hon ligger tydligen i koma av vaccinsprutan så henne får jag ringa imornbitti istället :) nu ska jag ta mig en vörtamacka med juleskinka, göttans..

i år får grisen själv stå för juls

1f685ca2bac953587806f6df05998065.png

Kolla varifrån!

i år får grisen själv stå för julskinkan.. vi börjar lite tidigt men vi kunde inte hålla oss, det smakar ju så himla bra.. så nu är juleljusen tända och skinkan i ugnen! gött mos..


---

jag ber om ursäkt men jäsingens vad fullt upp jag har haft det, idag har jag storstädat hela lyan från golv till tak, samtidigt kört några maskiner tvätt och pluggat nu på kvällen..(har missat desperate och det är inte okej) jag är ännu inte klar, nu en lång dusch för att sen läsa vidare i nybäddat.. jag bara längtar! att få sova alltså :) imorn ska jag äntligen träffa äm och kanske göra ett bättre inlägg här på bloggen..

ute på söndagsäventyr med mamma oc

25702694070c89a945cc2b3fbafcc0dc.png

Kolla varifrån!

ute på söndagsäventyr med mamma och pappa. en sväng ut till stockhammar, nu fika på tutingen (vi har bytt bord tre ggr, vi har nämligen ett eget bord som man bara måste sitta vid) sen ska vi till stugan och äntligen ta ut skrivbordet..


det här inlägget är tillägnat jona

0-4a189779f115da1247372aeaf6e24836.png

Kolla varifrån!

det här inlägget är tillägnat jonas fallkvist.. vilken kille! egen hejaklack på örebro dövas hemmamatch.. vad jag och fält gör här vet jag inte.. men trevligt är det!


jani nån skomakare av mig blev det

-5c4e05733f68ce158a45b543df06c81.png

Kolla varifrån!

jani nån skomakare av mig blev det inte, jag har nyss förstått att det är nog bilmekaniker jag ska bli när jag blir stor. eller däckbytare? mycket verkstad på senaste tiden.. tur att man har en bra bok i väntan! vad gör ni då?


äntligen har jag satt a på lite ar

5e8a57329b90e027f841817c5f9346d6.png

Kolla varifrån!

äntligen har jag satt a på lite arbete, han är arg, frustrerad och tycker att jag är en riktig surkärring.. jag skrattar inombords så att tårarna rinner! Hahahaha.. sladdarna ska hursomhaver på sin plats, jag vill aldrig mer se dom oavsett om det blir skilsmässa redan ikväll..


alltså om ni bara visste vad jag a

01c6ee950bcbf173714df51ebf95d510.png

Kolla varifrån!

alltså om ni bara visste vad jag avskyr den här skroten, jag får kalla kårar.. sist vi var här skulle sommar däcken upp, nu ska vinterdäcken på istället..det är kallt, dom röker som skorstenar, skitigt och hela stället är obehagligt, känns som en amerikansk film.. Gud säg att det går fortare än en timme den här gången..


...

jag hittade den här bilden på oss, elly fyller 21 år och vi är på phi phi island i thailand.
det är så kallt ute så man kan ju inte annat än längta tillbaka.. en billig och smaskig drinkelidrinkers i en färglad hink, svettigt, sandigt och världens härligaste människor. mina bästa vänner, dom bästa i hela världen. i love you.

nike air max 90

EY! alla som känner mig vet ju att jag har haft svår "sneakersberoende" (eeh pappsen vill kalla det skoberoende överlag men) tidigare i mitt liv. Nu är det ju nästan 10 år sen jag köpte nya.. dom här skulle passa perfekt på nattduksbordet som lite accessoar! för det är ju så, jag köper ju oftast skor som är fina att titta på.. det är äkta njutning!! det är bättre än att göra barn, unna sig nya kläder, äta god mat ah men ni vet jag kan hålla på tills imorn.. sen är det ju så att nu förtiden kan man ju styla sina egna skor hos nike, jag vet inte men det verkar som om dom vill att jag ska gå och dö i sorg eller någe.. för ni vet väl att jag just nu går på studiestöd och jobbar lite extra?? då har man inte råd att unna sig sånt här.. kan det vara värt och bryta kontakten med morsan och gå in på sparkontot för ett par skor? (morsan kill me om jag rör det) nääää HERREGUD jag måste ringa en psykolog.. SNARAST! jag faller tillbaks i skoträsket... faller faller faller.. this is why jag kommer bli en skomakare, bästa i stada!

första dagiskortet, visst är han s

0-9b3d372db832aa88028e40813752ec.png

Kolla varifrån!

första dagiskortet, visst är han söt? min lilla buse! fasters gosbit..


RSS 2.0