....

ursäkta men nu kommer det ett sånt här argt inlägg.. HUR KOMMER DET SIG ATT JAG SKA plocka upp den rena tvätten som stått en vecka, varför ska jag byta sängkläder, varför ska jag moppa? OSV ni fattar..
när andreas har vart ledig i 2 dagar och jag har en ledig dag efter att ha jobbat mer än heltid hela veckan..
jag fattar inte.. ?!
och ju mer jag tänker på det så blir jag bara mer och mer förbannad..
jag skrev ju förut att jag bara ville ta det lugnt, visst det vill jag men just nu vill jag göra ALLT förutom det här..
så ett tips är, kom inte hem!! jag kommer få ett utbrott..

....

dom svenska curling damerna, jag säger bara JAAAAAAAAA vilka brudar..
jag somnade dock igår natt men jag har suttit och kollat nu på eftermiddagen, vilken spänning.. kolla ni?

annars är det dags att ta fram städgrejerna, det behövs en grundstädning i vårat hem kan man säga.. killar har ju lite svårt att förstå det där, jag bad andy att städa här om dagen för att han ändå var ledig i 2 dagar men nääe han drog några drag med dammsugaren och så damma han nattduksborden.. jag tänkte ju då att han kanske tar resten med, eller man tar ju nästan lite för givet att han ska förstå det men nejnej.. så då får man ta det själv på sin lediga lördag.. kul? halvkul skulle jag vilja säga men samtidigt har jag inte så mycket annat för mig..
tjejerna är i stan, jag har ingen bil och vädret får mig att bli lite deprimerad så jag stannar hemma och städar istället..

ikväll då? jaa du.. hade tänkt laga lite god mat och ha myspys med A men han skulle visst till stan så jag vet inte vad jag ska hitta på.. men det visar sig, nått borde alltid dyka upp..
annars blir jag hemma bara och vilar lite, sömnen har dödat mig den här veckan och jag ska ju köra ett litet pass på butiken imorgon så det kan ju vara gött och vara lite utvilad för en gångs skull..

på måndag måste jag upp tidigt och bege mig till skolan en sväng, sen hem och vila lite.. ska köra natt nästa vecka, lite halv jobbigt med omställningarna men det brukar gå bra.. jag ÄLSKAR att jobba natt, jag är alltid pigg och känner mig inte alls trött på jobbet.. sen är det så skönt att komma hem och sova medans alla andra åker och jobbar ;)

herregud nu visar dom canada-slovakien på tv:n.. vet ju dock hur det slutar men man kan ju inte låta bli och kolla, inte bra.. jag skulle ju städa.. jaja vi får se hur den här lördagen slutar..

hahahaaa jag...

77988341f686906198c536f6da024655.png

Kolla varifrån!

hahahaaa jag sa till Malin nyss att va fan det här går inte, om vi fortsätter så här kommer vi bli tjockast i stan.. Hon ba nej nej jag börjar med viktväktarna på måndag, har till och med köpt bokjäveln... Hahahaaa ah tjena visst, kolla hur hon äter...


...

fredag!! äntligen helg, skönt.. världens längsta vecka någonsin.. hur som haver, jag har precis ätit lunch och tänkte ta mig en liten powernap.. malin kommer hit en sväng och vi tänkte åka till marieberg och kolla lite, jag måste införskaffa mig en stor fruktskål!! det är mycket viktigt och får ej komma hem utan en sådan.. jag köpte så mycket frukt igår, rena rama djungeln i köket vettni.. annars, inte mycket.. 13 års partaj i sannahed ikväll, kanske en sväng till äm&pytte om vi hinner.. swehockey.se ikväll för att följa hallsberg-åmål då vi ej kan vara där och hejja.. ingen badminton imorgon, behöver sova så imorgon ska jag ha skönaste slappardagen.. ja just ja, jag fick jobbet på fängelset.. börjar i maj, jääääääävligt skönt!! äntligen kan det börja rulla in en stadig och fast lön igen.. ni då?! vad gör ni?!

...

hörni min gubbe har fått bloggsjukan.. själv är jag så trött att ögera snart faller ihop av ren utmattning.. körde ett vanligt pass på bob idag sen iväg och jobba ett pass på butiken.. ibland jobbar jag så mycket att jag inte hinner sova och ibland har jag inget att göra överhuvudtaget, alltså kan jag sova hur mycket jag vill.. måste skärpa mig och uppskatta det mer än vad jag gör, för just nu skulle jag kunna offra både ben och armar för en sovmorgon imorgon.. men nääeee klockan ringer halv sju och då har jag någe viktigt att utföra för att sen åka iväg och köra ett skönt kvällspass på bobben igen.. sen är det fem timmars sömn för att sen åka iväg och jobba dag och sen ett pass på butiken igen.. att människor kan hålla på så här hur länge som helst är för mig helt obegripligt! jaha och där vann schweiz på straffar mot vitryssland i hockeyn, rätt åt dom..

Gilla lääget,...

7ca0753c289ac69df4bb2801953ac09f.png

Kolla varifrån!

Gilla lääget, giiiiillllllla la la la lääget.. Eller? 


Jag har...

0-554fbbc6bcde43e8f1d42fdd2a173141.png

Kolla varifrån!

Jag har söndags ågren, ska upp och jobba om exakt fyra timmar.. Kan inte sova, försöker räkna till tusen tröttnar vid femtio, hör andy knappa vid datorn, grannen kommer hem.. Zzzzz nää händer inget, borde se den där jävla USA - CANADA matchen, jag kanske somnar då.. Det skulle ju vara den tredje hockey matchen jag ser för idag då.. Jag tror inte jag mår bra, jag har fått hockeysjukan.. Måste spy, hej då!  


I vanlig...

0-4e81585616d03840a78d4e4d4390ee63.png

Kolla varifrån!

I vanlig gammal ordning är det idag söndags middag hos familjen Jonsson.. Goooott, det bjuds på inbakad fläskfilé med championer samt klyftpotatis till varmrätt, och förrätt blir det rostade mackor med tonfiskröra.. Till dessert blir det ingefärs päron! Muuuums, jag tänker fundera över att flytta hem igen.. Annars, fläkten i bilen fungerar igen, det har slutat snö och Lea naffsar på fläskfilén alltså kan man säga att allt är i vanlig ordning igen..


Louice bjuder...

0-41ef3a74a2af8711a72636aaf2451dc6.png

Kolla varifrån!

Louice bjuder till på cupcakes ikväll.. 


Den tuffa...

0-4ded8b9e2c8364c6df851298bd5397e3.png

Kolla varifrån!

Den tuffa badminton matchen mellan mig och fältan imorse har knäckt mig totalt.. Jag kommer inte ur sängen, jag bara ligger och stirrar.. På en elefant..


....

jag ska vara borta på kalas kl 19.00 men jag hade tänkt hinna till elly på en kaffe i hallsberg först.. vi får se, jag har suttit här med jackan på i en halvtimme nu..
karlar alltså, det är ju alltid någe.. vad trött man blir!

Är det...

276525fe2e72557f66fb3cf83fe6ddca.png

Kolla varifrån!

Är det 30 minus ute eller? Gött med brasa hemma hos m&p..


Jag har...

2ab8684bd8bac4417c306d588b89d8c1.png

Kolla varifrån!

Jag har sagt det förr, min farsa är mack kungen.. 


För er...

0250c27b9ecd9daed53fe89f3543af56.png

Kolla varifrån!

För er som inte har hängt med i extreme home makeover.. Lite innan jul fick jag en idé om att det är ganska snyggt med bokhyllor, för det är det ju? Så jag drog med mig äm till ikea och införskaffade kanske en lite för stor bokhylla.. Vilket visade sig när vi kom hem, jag trodde ju att jag hade mer böcker än vad jag hade.. Haha! Så ett tag har hyllan mest funkat som lite förråd och porslinskåp (vilket den fortfarande gör som ni ser) MEN till saken, idag fick jag lite böcker av Malin och ser ni? Hyllan börjar likna något.. Inte som min vanliga hylla men ändå ;)


Jag och...

0-4aea1cbf67d9e5d9cde58556673ad069.png

Kolla varifrån!

Jag och Malin är och hälsar på Leija i ladugårdsängen, hon är lite trött men vi försöker hålla humöret uppe.. 


Curling damer...

4f2e67d6c577f84c38ffd74f19776fb5.png

Kolla varifrån!

Curling damer på tv, tunga är dom.. Typ det och hockey som är värt att se på i os ;) annars då, jag är tillbaka era mongoler..  


...

jaha tillbaks eller?
jag skyller hela tiden på att jag ska börja blogga på riktigt igen när jag fått min nya telefon. ni fattar hur länge jag väntat på den va? ca 2 månader!! jag blir galen snart.. varje vecka lovar dom dessutom att den ska komma nästa vecka.. och så håller det på så där, det räcker med att bli mobbad av polarna nu. alla har ju RÅ flaaaschiga lurar, lägger stolt fram dom på borden medans jag gömmer min i byxfickorna. det är tröttsamt att leva med en nokia 3120, samt att få halv roliga pikar då och då "har du facebook på den där eller?" ah MEN KUL! verkligen, hela sverige skrattar.
annars är jag en genuint as tråkig människa nu för tiden, jag lever samboliv (krävande) och går upp i vikt mest hela tiden. tycker det är AS jobbigt att gå utanför dörren och få frisk luft, (har planerat att göra det i tre timmar nu) det börjar med att det planeras en lång promenad som sen slutar med en 600 m lång promenad ner till maxi, och nu helt plötsligt har jag bestämt att jag skiter i det också. lika bra, jag ska ju ändå börja med alli om två veckor. men eeey vänta, man måste väl röra på sig när man äter det också? jaja men då tänker jag skylla på det här! IMORGON ska det spelas kanske årets viktigaste badminton match kl 11.00 i backahallen, och jag ska vara med.
sen ska jag fundera över det här med att kanske börja använda gymkortet jag ändå betalar 269 kr i månaden för? eller vad tycker ni..?
det är vädret, snön. jag blir deprimerad!! kan inte cykla, måste gå överallt. det bryter mitt mönster, funkar inte.

RSS 2.0