....

lite bilder från gårdagen ute i en kall tapetserar verkstad..

....

pip ove är på besök, var och handla lite på maxi förut och under tiden har hon dragit i sig i en hel chokladkaka med chili smak här hemma.. papper överallt och en ganska risig mage. kul. verkligen.
ja jag vet inte hur jag ska försvara en månads inte så uppdaterad blogg, ingen lust, ingen ork, ingen motivation och ingen iphone än så länge. jag gillar ju att mobil blogga, och med en nokia 3120 så känns det inte lika ballt längre. haha men anyway snart kommer den och nu kommer ju ett litet inlägg här iaf.
i måndags var vi iväg och månads shoppade, helt slut. var färdig och grina när vi var på willys och packade en full vagn. innan hade vi alltså vart på marieberg, ikea, calletex och jysk. jag vill inte vara stor och ha eget hushåll, sånt där fixar ju morsan vanligtvis. hur som haver, nu har vi äntligen köpt ett normalt köksbord och det vart verkligen superbra. så himla nöjd! vi skruvade upp det igår och andy fick tics och köpte en ny garderob också så vi har haft lite att pyssla med, inte nog med det. jag jobbar 6.00-14.30 varje dag den här veckan.
till det roliga, som jag verkligen känner glädje över just nu. jag fyndade ju 4 stolar för 100 riksdaler på navet efter jul (jävla bra affär det där) och dom har jag nu målat och min mosters man anders har klätt om dom. det vart tusen ggr bättre än vad jag trodde, är inte sånt härligt? tyget kostade 180 kr så alltså har jag fått fyra nya kökstolar för 280 KR!! fabuolus. min kusin Nanna har tagit bilder så ni ska få se, synd bara att jag inte tog före bilder. dom var så risiga, äckliga och nersuttna med gul grönt fult gammalt tyg. så man kunde se skillnaden men jaja..
jag känner mig så osocial med mina vänner, har varit väldigt dålig på att höra av mig senaste tiden och extremt dålig på att vara med på äventyr och när vi ska hitta på något men det har vart fattigt i plånboken samt massa annat som ska göras, trött och hängig plus att man är ju inte van att jobba heltid längre, jag har faktiskt inte jobbat sen i juni förutom på wear it några ggr i månaden om ens det.. men nu börjar jag känna mig i form igen! det är vädret också hörni, man vill ju bara gå och hänga sig i garderoben. snö snö snö och kallt. nu blir det värre också..
nä nu avslutar jag det här, pipove ska ut och kissa samt att jag ska ta en kvällsmacka, hej på er!
elly jag saknar dig..

....

jag vet jag vet jag vet.. det har varit dålig uppdatering under den där jävlajulcirkusen men jag ska försöka klämma in ett vettigt inlägg senare idag. nu tänkte jag därimot gå och lägga mig och sova tills jag vaknar av mig själv, ska bli spännande och se när jag vaknar till liv. (jobbar natt den här veckan så ni inte tror att jag fått dåndimpen) ska bara väcka det lilla pyret som ligger och sover först..

RSS 2.0