....

herregud säger jag bara.. använd era riktiga namn istället, är ni för fega och rädda för att diskutera? come on bara, världskriget har börjat..

Kommentarer
Postat av: Anonym

jag é absolut för feg, men lite kul ju, för folk blir så fjantigt sura, som ja läste i bloggen nedan. Du skrev & fråga vad du har gjort folk o deras vänner ? känner du att en blogg är rätt ställe att diskutera de eller ? jaja, . .

2009-10-29 @ 16:04:52
Postat av: Ellinor

Men snälla, tror ni inte att vi vet vilka det är som kommenterar eller? Haha sjukt patetiskt om ni inte gör det.. En blogg är en blogg, vilket innebär att man skriver vad man vill, när man vill och på vilket jävla sätt man vill, sen att du inte tycker att det är rätt forum att diskutera detta på är ju en subjektiv åsikt från din sida, men uppenbarligen så tyckte du ju att det var det i alla fall med tanke på att du kommenterade? Hihi=)

2009-10-29 @ 20:10:17
Postat av: Anonym

ni gör tydligen inte det .

En helt vanlig utomstående människa här som bara skapar rubriker tydligen .

Sofie o Johanna som jag antar att ni tro det är, har inget med detta att göra ...



så skärp o lägg inte ner mer tid på detta nu .



Ha en bra höst !

Over And out



//Mr or Mrs. Smith

2009-10-29 @ 21:53:06
Postat av: Ellinor

Hmm... fan jag tror inte du fattar hur mycket du knäcker alla nu med dina kryptiska kommentarer, helt sjukt, ingen kommer kunna sova nu när du bara myntar headline efter headline haha.. Fattar du inte att ingen egentligen tar åt sig av vad du skriver, dock sjukt störande att du tar dig friheten att kritisera utan att tala om vem fan du är, så det är mer en principsak nu kan man väl säga=) Du har gett dig in i något du i slutänden inte kan hantera... fel personer med helt fel vänner att bråka med.. vågar nog sträcka mig så långt som att säga att vi kommer höras per telefon i veckan=) Ha en himla gooo kväll, Pusssss

2009-10-29 @ 23:00:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0